måndag 24 juni 2013

STAFFIES

Maten - NAM NAM! Vilken lyx att få lagad mat och frukost varje dag! Goda efterrätter eller förrätter ungefär var varannan dag :)

Alla är så himla trevliga som bor här! Och det är så lätt att prata engelska för att man hjälper varandra med ord, kul att få komplimanger om sin engelska också :) alltså så roligt när det var en kille jag hälsade på som frågade "You dont sound so foreign? Are you from here?" Haha nä jag är väl inte så utländsk, bara från andra sidan jorden :P
Så engelskan är inte så dum som man trodde hehe :) stackars spanjorer där de översätter allt på tv till spanska, de får lite problem med engelskan :/
Och ja det blir ju också några frågetecken när jag berättar att jag är från Sverige, normen är ju blond och blåögd, så man får frågan "Where is your blond hair then?". 

Hahaha vad folk skrattar åt svenska ord alltså. Vi kom in på ord för sina kvinnliga och manliga delar av någon anledning, mest de andra som undrade vad de hette på alla språk och vi insåg hur roligt "snopp och snippa" låter till andra, de kunde ju inte sluta skratta alltså!

En heeel kväll satt vi och bara sa roliga saker som folk skulle försöka uttala på svenska. Att man kan ha så kul med språk! Det tog aldrig slut! Tungtvistare på spanska, tyska, engelska och svenska! En omöjlig var ju sju sjösjuka sjömän sköttes av sju sköna sjuksköterskor. Det var rätt kul :)

En kille var helt värdelös på alla språk, vi kunde inte sluta skratta åt honom!!
"Dra åt helvete" blev "Drchhhaah aaaaooouuut scheeerrveeettteeesch", lät ganska kul :)

Första kvällen ute på puben var sjukt rolig! Dansandet kom igång vid 20 istället för kl 01 som i kära Sverige! Och vi hade så roligt åt "the old guy" som dansade otroligt rolig och kanske inte passade in bland alla säsongare. Den kvällen hade puben lockat med "free pizza", så folk skippade ju middagen för att komma dit och äta pizza. Alla fick en liten slice var, tror ni folk blev fulla då? 

Denna kväll så frågade en kille Dennis, "are you here by yourself?", och kära Dennis svarar "Yeah kind of!", då var jag vid baren! Därefter döpte svenskarna mig till "kind of". Vilken snäll pojkvän jag har va? ;) Vi har vårt svenskcrew "Swedish House Mafia". Dock så är grupperingarna mest return staff och new staff. Vi hänger ju också här på uppe på Staffies och de andra bor nere i National Park, svårt att ta sig mellan där på kvällarna, då blir det ju lite gänguppdelning.

Jag är en av de yngre här, det finns en 17åring och en 18 åring, nån 20 åring, ett par som jag och ja resten är äldre än mig och dennis 25+, dvs ca 50 pers. Meen beteendemässigt är väl alla rätt unga här :P


Det här är vårat rum!
Tyvärr ingen dubbelsäng. Före - Efter bild när vi fick in packningen och pimpade vårt rum med affischer och bilder från skimagazines som vi hittade under sängen :)Det tog två nätter att få bagages till Staffies. De körde hit det från Auckland! I bagaget låg den här fina lappen. Precis när jag skulle fotta den så spillde en kille öl över den :P


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar