måndag 8 juli 2013

En tripp till National Park

Kiwibird :)
Vi trodde att vi skulle få se kiwifåglar men tydligen är de jättesällsynta och andra har bara sett dem på typ zoo eller liknande. Och det är tydligen en väldigt ful fågel som inte kan flyga :P
  

 Snacka om att använda varenda liten snöflinga ;)

Väntar på att berget ska öppna! Vi kunde egentligen ha kommit hit senare men kände att det var kul att komma hit tidigare för att lära känna alla här på Staffies från början, och vara med från början! För alla andra avdelningar började tidigare än new staff i Snow School.

Var ute och festade på "Payday", som är varannan torsdag! Vi var bland de första dit så DJn sa att alla som ställer sig på bordet får en fri drink! Såklart var jag uppe först ;) Man fick alltså actually dansa på bordet! Då säger vår kära vän Jimmy "det är ju inge roligt att dansa på bordet när man får det!! Mycket mer spännande när man blir utslängd för det!"

Snow conditions här är inte jättebra just nu, de bara regnar och regnar och snön som fanns är borta, men hör att det ska komma en snöstorm snart! 
Blandar engelska och svenska nu för att man börjar tänka helt på engelska vilket är kul!
Nu blir det alltså tvärtom, nu blir man faktiskt sämre på engelska när man får i sig en öl eller två..! Börjar snacka svengelska då. Vissa hade lite svårt att förstå då haha.

Och alltså det är ju så stora skillnader från engelska till engelska. Finns alla möjliga här, alla sortes brytningar och dialekter. Brittisk, amerikanska, australienska och nyzeeländska- vilken är den svåraste att förstå tycker jag, vissa ger man ju nästan upp på att prata med för att varenda ord uttalas på ett annat sätt än den "från TV" som man är van vid, amerikanska. Men det går bättre och bättre. Det är bara att vissa pratar så himla snabbt. Men det är ju så kul att det säger ordet "ay" efter varje mening :D "whazzup ay", "what you doin ay", "working today ay?".. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar